„Бандитките на Оушън” си присвоиха червения килим на премиерата на филма в Ню Йорк

Виж Галерията 25 Снимки

 

Когато говорим за „кражба на шоуто” – преносно и буквално, става дума за разходката по червения килим на каста от „Ocean’s 8” – „Бандитките на Оушън”.
Нещо от наистина high-fashion степен се случи на премиерата на филма във вторник в Ню Йорк. 8-те титулярки се появиха главозамайващо на цветната пътека, разхождайки шармантни рокли и изящни бижута. Изглеждаха феноменално. Достойни точно като за поява на Met Gala. 😉

Ocean's 8

Anna Wintour също не пропусна събитието и то в компанията на редактора Hamish Bowles.

IF
Sarah Paulson, Rihanna, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Awkwafina и Helena Bonham Carter ще ни преведат по най-вълнуващия начин през бандитския свят.
Rihanna изглеждаше зашеметяващо в блестящата рокля металик от колекцията “The Hunger” на Clare Waight Keller за Givenchy.Rihanna in Givenchy and Bvlgari jewelry

Ако името Waight Keller ви звучи познато, то е, защото това е дизайнерката на сватбената рокля на Meghan Markle. Тя допълни блясъка с бижутата на Bvlgari и подходящ клъч. А пък целият й грим бе направен с нейната козметична серия гримове – Fenty Beauty by Rihanna.

IF
Не можем да подминем и неоновата Prada на Paulson, която бе едно от най-ярките неща тази нощ, след прожекторите и светкавиците.

Sarah Paulson in Prada
Awkwafina изглеждаше ангелски в деликатна кремава рокля на Reem Acra, докато Cate Blanchett пробляскваше в пъстър костюм на Missoni.

Awkwafina in Reem Acra
Тук говорим за невероятен хумор, висша мода, безмерна красота, звезден блясък, много сексапил и остър ум. Основният стълб, около който се вие цялото действие е храмът на световната мода – Metropolitan!

Cate Blanchett in Missoni

Да, сестрата на Дани Оушън и нейните приятелки ще нахлуят в неприкосновената обител на музея и ще ни разкрият неговия вътрешен свят, така както дори не сме и представяли. Съдейки по трейлърите модата, която се вижда в различните сцени е достойна за червения килим, така както и модата от червения килим на премиерата като за филмова лента.

anigif
Вижте още снимки от бляскавата вечер в ГАЛЕРИЯТА ни.

Редактор: Марина Делева