В апартамента на интериорната стилистка Олга Наиман

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

qewq

 

Това е апартаментът на интериорната стилистка Олга Наиман – ветеран в областта на интериорния дизайн. Олга притежава магистърска степен по дизайн, но всичко това е очевидно в момента, в който влезете в нейния дом- тристаен апартамент в Бруклин, който споделя с партньора си Майкъл Смит и двете си деца (близнаци, Лусия и Ласло, на 3-годишна възраст). Когато става въпрос за дизайна на собствения си дом, тя прилага същите принципи, които използва за всеки от проектите си или събития, за чиито дизайн се грижи: използвайки теми и разкази, който се разгръщат, докато вървите през даденето пространство.

 

Capture

 

“На мен ми харесва всяка стая да изглежда по различен начин. Не ми харесва цялата къща да има еднотипен характер. Някои хора диктуват една и съща тема в цялата къща, но за мен това не е толкова интересно “, обяснява Наиман. Нейният разказ е този, който подчертава сюрреализма и включва комбинация от форми, текстури и цветове, които не изглеждат както обикновено. “Това са наистина чудесни и странни съпоставки”, казва Наиман. Друга тема в дизайна на Олга са ярките модели.

 

4657854

 

“За мен големи монохромни тонове с плътен цвят не са интересни. Моделът и текстурата правят топлото пространство “, казва Наиман, която също приписва любовта си към интериорния дизайн на родната си страна Русия.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.