Градски шик с летните творения на V Я R A

Ако сте почитатели на стрийт стайлинга и българската мода, със сигурност сте чували за Вяра Бориславова и нейната марка V Я R A. С много любов и усет към детайла дизайнерката създава кокетни и женствени творения, които придават индивидуалност и чар на дамската визия.

Колекциите на марката носят усещане за небрежен градски шик, подправен със свежо младежко звучене. Ефектни десени, актуални щампи и остроумни надписи грабват вниманието на мига. Лежерните кройки, в облеклата на V Я R A, са идеален избор за динамичното ежедневие на съвременното момиче.

Днес ви представяме селекция от няколко страхотни модни предложения за пролетно-летния сезон на 2014 година. В новата колекция на бранда откриваме туники в моряшки стил, разкошни разкроени поли с волани, рокли със средна или макси дължина, обагрени от най-различни принтове. Те ще внесат още солидна доза женственост и магнетизъм в излъчването ви.

Разнообразни градски мотиви носят различни послания в облеклата на лейбъла. Те са преплетени по един много очарователен начин с романтичното усещане за стил на дизайнерката Вяра Бориславова.

Модните творения с марката V Я R A ще откриете в MUSE Shop, който се намира в сърцето на София на ул. Кърниградска и ул. Цар Асен.

Прекрасните стрийт облекла на дизайнерката може да разгледате и поръчате онлайн във Facebook страницата на бранда V Я R A или MUSE Shop.

Туника със сърце Цена: 79 лв; Туника с котва Цена: 79 лв.

Рокля с щампа Vogue Цена: 89 лв; Сива туника Цена: 79 лв.

Червена туника Цена: 79лв; Пола с щампа (49лв.) и топ със сърце (55лв.).

Туника с щампа на Айфеловата кула Цена: 69лв; Раирана пола Цена: 85лв.

Дълга черна рокля Цена: 89лв; Дълга рокля с шарен принт Цена: 79лв.