Гримът, за който всички говорят…

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Chanel отново направи нещо, което остави всички ни леко втрещени. Пусна продукт за красота, който позамаза усмивките на лицата на повечето хора, вдигна веждите им нагоре и ги остави с отворени усти.
Доста често напоследък се тиражираше версията за грим за мъже, още повече, че за никого не е тайна, че голяма част от мъжкото съсловие, независимо от сексуална ориентация или джендъра си, ползва подобряващи визията продукти.

Boy-Collection

Въпрос на време беше някой гениален ум да създаде специална серия, подходяща и подхранваща мъжката кожа. Всеки продукт отговаря на спецификите на по-грубата или по-трудна за обработка кожа на мъжкото лице, устни и вежди. Когато чуете грим за мъже, убедени сме, че си представяте дълги мигли, силно оцветени клепачи, ярки устни и много руж. Но не е така!

boy-de-chanel

Гримът за мъже е излязъл изпод ръцете на най-опитните и експертни химици в козметичната индустрия, които след куп изследвания и проби са извлекли необходимата информация, за да създадат продукт, който ще изравни тена на лицето, без да го прави като маска, ще го подхрани с хиалуронова киселина и ще го защити от вредните слънчеви лъчи. Говорим за фон дьо тен Le Teint със SPF 25.

w990(8)

Балсамът за устни пък няма да придава женствен блясък, а дори ще матира повърхността на устните, придавайки им сочен вид, като ги подхранва. Le Baume Lèvres и продуктът, за който говорим.

w2000 (1)(14)
Последния компонент от тази серия се казва Le Stylo Sourcils и той ще се погрижи за добрата и спретната форма на иначе джунглоподобните мъжки вежди. Този продукт е изключително дискретен и позволява деликатно и почти незабележимо нанасяне на молива и равномерното му разпределение чрез специалната четка-апликатор.

w2000(19)
Метросексуалните господа има възможността да изберат своя цвят фон дьо тен измежду цели 4 нюанса. Толкова са възможностите и за молива за вежди. Балсамът за устни е безцветен.
Всъщност създаването на този революционен продукт Boy de Chanel не е чак такъв шок, какъвто изразяват ,масово хората. L’Oréal Paris отдавна използва мъже в кампаниите си за грим, а Tom Ford има редица продукти за мъжка грижа. Така както всяка жена иска да купи на половинката си специалния мъжки шампоан, така вече гамата мъжки продукти се разширява и грижата за външния вид на момчетата леко се оскъпява.

PYH2018082120990034100_P2
Всеки детайл в тази серия козметични продукти е изпипан до най-малката подробност, за да осигури абсолютния комфорт за батковците. Другото положително качество е дизайнът и цветовете на опаковките – те са обагрени в деликатното тъмносиньо. Тези, които желаят да се възползват от предимствата на новия сят, ще могат да се сдобият с точния за тях комплект в началото на 2019 година.

BOY-DE-CHANEL-2
В изявление говорител на марката каза: „Точно както Gabrielle Chanel заимства елементи от мъжкия гардероб, за да облича жени, Chanel се вдъхновява от женския свят, за да напише речник на нова лична естетика за мъжете. Линии, цветове, нагласи, жестове… Няма абсолютно женствена или мъжка предпоставка: стилът сам определя човека, когото искаме да бъдем.”

Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.