Дайте път на романтиката!

През тази пролет няма как да не усетите полъха на любовта, защото модните брандове залагат на много романтика и чувственост. Макар още да е люта зима, празникът на влюбените ни пренася на друга вълна, за ни завладеят емоции като нежност, топлина и страст.

Днес ще се опитаме да погалим сетивата ви с една красива „порция” мода, като ви покажем няколко рекламни кампании, вдъхновени от романтиката. Всяка една от модните къщи пресъздава това чувство по-различен начин, но то витае във всеки един от кадрите.

Бонбонени фантазии с Louis Vuitton

Толкова женска, нежна и кокетна е кампанията на Louis Vuitton, че ни кара постоянно да се усмихваме и да си представяме света на дамските мечти. Лицата на марката са Daria Strokous и Kati Nescher, а фотосесията е дело на модния фотограф Steven Meisel. Снимките са наситени с пастелни, бонбонени цветове в духа на цялата пролетно-лятна колекция.

Пастелна идилия с Jill Stuart

Някога предполагали ли сте, че семплият интериор на един автомобил, може да ви се стори толкова слънчев? Кампанията на Jill Stuart ни създава точно такова настроение, благодарение на виталното присъствие на Дафне Гроенвелд, облечена с ефирните тоалети на марката, издържани в пастелна тоналност. Снимките са направени от Mario Sorrenti.


Вълшебна приказка от Vera Wang

Рекламната кампания на Vera Wang ни пренася в света на приказките. Лице на модната къща е прелестната Шу Пей, която като истинска принцеса позира с ефирните творения на дизайнерката. Огледалните повърхности и въздушните силуети придават нереално звучене на кадрите, направени от фотографа Картър Смит.


Чувствено докосване от Prabal Gurung

Пролетно-лятната колекция на Prabal Gurung, беше една от любимите ни по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Магнетичните лилави багри в съчетание с ярки флорални щампи ни звучат толкова женствено и чувствено. Рекламата усилва това усещане, благодарение на божествената красота на Кандис Суанепул.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=5914868]