Делови стил за дами над 50

Повишихме възрастта за пенсиониране, което означава, че отново сме млади и енергични. Работим и се стараем да изглеждаме стилно и модерно. Затова предлагаме да надникнем с нас интересни опции за летни аутфита, които ще бъдат подходящи в офиса.

Панталон и сако

Бели панталони и топ в комбинация с цветно яке изглеждат свежи и оригинални. В тази комбинация бялото не е нещо, което не завършва. Напротив, създават се вертикални линии, които визуално разтягат силуета.

Панталоните могат да бъдат с всякаква кройка, както широка, така и права или леко стеснена. Бихме препоръчали да изберете топ с къс ръкав, така че ако желаете, можете да свалите якето, ако стане наистина горещо.

Купи комплект

Купи комплект в две части

Купи бял комплект

Рокля

Чудесен вариант за летни дни. Рокля с калъф, изработена от естествени материи, може да се носи както със сако, така и независимо, в зависимост от времето и настроението.

Купи черна рокля

Ако харесвате по-затворени опции, разгледайте моделите на midi или maxi с бутони отпред. Те са много актуални това лято. Къс ръкав или 3/4 ръкав и достатъчна дължина ще ви накарат да се чувствате комфортно. И при условие, че роклята е от естествени материали, тя е подходяща дори за горещи дни.

Купи рокля с дълъг ръкав 

Пола и риза

Пола до коляното или по-дълга миди ще ви позволи да изглеждате професионално и няма да е толкова горещо в нея, колкото в панталоните. През лятото можете да опитате по-малко контрастни комбинации от бял връх / черно дъно. Погледнете женствения вид на бежова пола със съвременен принт в полка и бледо розова риза.