Екзотична фантазия от Бритни Спиърс

Поп звездата Бритни Спиърс създаде нов дамски аромат, който ще бъде лансиран на пазара през този месец. Певицата е кръстила дамския парфюм “Island Fantasy”. Tой е насочен към младите дами, които обожават сладките, плодово- цветни ухания, носещи духа на летните емоции.

Ароматът е част от колекцията “Fantasy”, която изпълнителката стартира преди осем години. Тя създаде цяла серия аромати, започвайки с “Fantasy” през 2005, “Midnight Fantasy” – 2006, “Hidden Fantasy” – 2008 и “Circus Fantasy” от 2009 година.

“Island Fantasy” е като бягство от динамичния живот, един копнеж за романтика и красота на самотен тропически остров. Ароматната композиция започва пенливи цитрусови нотки, обгърнати от ухание на червени плодове и сочна диня. В сърцевината се усеща неустоим мирис на жасмин, фрезия и виолетки, допълнени в основата от захарна тръстика и подсилени с чувствен мускус.

“Island Fantasy” ще се предлага в разфасовки от 50 и 100 мл тоалетна вода. Флаконът има характерната за серията форма, но шишето е обагрено в интензивни тропически цветове.

Редактор: Делица Цонева