Екзотични фантазии с Patrizia Pepe

Модата умело поддържа въображението ни живо и чакащо с нетърпение да дойдат по-топлите и слънчеви дни. Не че не обичаме и зимата, но пролетно-летния сезон насища сетивата ни с много повече настроение, красота, колоритни багри и свежи аромати.

Днес сме ви подготвили една рекламна фотосесия, която ни грабна от първия миг и ни изпрати в пределите на екзотиката. Става дума за италианската модна марка Patrizia Pepe и невероятната красавица Едита Вилкевичут.

Латвийският модел беше лице и на есенно- зимната кампания. Фотографското дуо Mert & Marcus отново стои зад обектива, за да ни пренесе на средиземноморска вълна. Едита позира обляна в нежна светлина сред палмови листа, сочни плодове и фини дантели – истинска фантазия!

В пролетно-лятната колекция виждаме страхотни модни предложения, носещи усещане за елегантност, женственост и сексапил. От стилните костюми, до предизвикателните рокли с ресни – всичко е създадено, за да подчертае магнетизма и силата на дамите. Прекрасни ярки аксесоари с лек ориенталски привкус допълват визията с много колоритно настроение.

Всички почитатели на Patrizia Pepe могат да открият италианската модна марка и в България. Магазин на бранда има в Сердика Център София.

Автор: Делица Цонева