Ел Макферсън планува да стане майка на 51 години!

Ел Макферсън, известна още с прякора „Тялото”, планува да стане майка за трети път на 51 години! Това събщиха западни медии, пред които бившият супермодел и съпругът й – милиардерът Джефри Софър, са съобщили решението си да се възползват от услугите на сурогатна майка.

Ел има двама сина от своята предишна връзка с френския финансист Арпад Бушон, а за Джефри това ще бъде четвърто дете. Известно е, че от няколко години Ел прави опити да забременее, които обаче, за жалост, не се увенчават с успех. След всички възможни варианти за естествено раждане, семейството е стигнало до решението да се възползва от процедурата по оплождане на сурогатна майка. Оказа се, че австралийския модел много предвидливо е замръзила свои яйцеклетки, както сама казва „за всеки случай”, благодарение на което новото дете е възможно.

Името на сурогатната майка все още не се спомнава, но Ел и Джефри потвърдиха, че ще се погрижат за всичко около бременноста, за да може тя да премине гладко и бяз каквито и да било усложнения.