Ето я! Цялата колекция на Анна Дело Русо за HM

Когато от H&M обявиха сътрудничеството си с главната редакторка на Vogue Япония – Анна Дело Русо, всички модни ценители се развълнуваха от интересната модна колаборация. Предстои съвсем малко време, за да видим колекцията по магазините. Официалната дата, която е обявена е 4 октомври, а линията можем да очакваме и в България.

За да запали още повече любопитството на всички нас, шведската марка пусна рекламната кампания с новата линия. Както очаквахме фотосесията е ултра ексцентрична като самата Русо.

Модната диктаторка позира с ентусизъм и усмивка в рекламните кадри с колекцията аксесоари. Снимките са дело на известното фотографско дуо – Mert Alas & Marcus Piggott. Визията от фотосесията е в унисон със самите творения на модната редакторка – преобладава фон в тюркоазен нюанс, допълнен от златни орнаменти.

Колекцията на Анна Дело Русо включва 50 различни вида аксесоари. Ще може да си купите както мини клъч, така и авангарден тюркоазен куфар със златни мотиви. Обувките са не по-малко дръзки – преобладават сандали, боти и чизми в черно и златно, като някои модели са декорирани с камъни.

Русо е създала атрактивни слънчеви очила в пищен стил, шапка с пера и ефектни бижута с животински мотиви, каквито самата тя обича да носи.

Аксесоарите на италианската модна диктаторка за H&M звучат изключително ексцентрично и определено са насочени към онази част от дамите, които с появата си грабват вниманието на мига. Цените ще варират от 25 до 300 долара.

“Аксесоарите са витамините в модата и като такива трябва да ги използваме по- щедро“, съветва Анна Дело Русо.

Анна Дело Русо вече се появи във фотосесия за руското издание на Vogue с куфар от колекцията си за H&M. Снимката е дело на фотографа Marc Piasecki.

Магазини на H&M може да откриете в Сердика Център, The Mall – София, Grand Mall Varna, Mall Galleria Burgas.

Автор: Делица Цонева