Защо ни е необходим стилист?

Виж Галерията 32 Снимки
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Психолозите казват, че всеки от нас е огледало на или към света, а той се променя с нас. Ако искате да промените живота си – започнете със самите себе си.
Днес ще ви покажем един превъзходен проект, който е предназначен за онези, които искат да намерят своя уникален стил, да се впуснат в света на красотата и модата и да станат по-добри, по-свели, по-зрелищни и по-видими.

Nadezhda (69)
Става дума за проект, наречен „Променени до неузнаваемост”, осъществен от специалисти от Международния център за обучение “Bogomolov’ Image School”, създаден през 1999 г. в Рига, Латвия. Този проект и такива хора дават отговор на множество безсмислени въпроси, като например: „За какво ми е необходим имиджмейкър?” или „Каква толкова е работата на стилиста?” Можем да продължим, но няма смисъл. Нека ви оставим да се убедите сами, разглеждайки снимките от проекта в ГАЛЕРИЯТА ни.

Indra (38)
Много е важно да направим едно уточнение, че в случая НЕ говорим за никакви пластични операции и хирургически намеси, а само за промяна на стила на обличане, подходящи цветове в дрехите, прическата и грима.

Снимки и info: bogomolov.lv

Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.