За булките на есен 2018

Нов брой на сп. БУЛКА

cover_01

57
Обем, дантела и кристален блясък олицетворяват визията на младоженката този сезон. В ролята на булка е Николета Лозанова, която позира с рокля на Bridal Fashion от колекция Enzoani 2019. Моделът е с корсетна горна част и гол гръб от френска дантела с ръчно нашити кристали Swarovski и пола от 30 метров италиански тюл с асиметричен дизайн и богат шлейф. А дали самата Николета планира скоро сватба, ще разберете от ексклузивното й интервю в новия брой на сп. Булка.

34_35

В него ви очакват още над 100 подбрани модни предложения за Нея и за Него с колекции на български и чужди дизайнери. Смокинг или костюм – какво да избере младоженецът?

36

37

38

Как да се превърнете в перфектната шаферка и какъв е подходящият тоалет, ако сте кума? На фокус е сватбената прическа с ретро звучене, тенденциите в грима и ароматните предизвикателства за сезона.

39

40

41

Очакват ви идеи къде да кажете “Да”, каква тема на тържеството да изберете, как да измислите сватбен сценарий и още полезна информация за Големия ден.

42_43

От рубриката “Булки споделят с БУЛКА” може да си “откраднете” още идеи от младоженците, които вече са минали по този път – над 20 истории за любов и красиви сватбени емоции.

44

45

46

47