За какво мечтаят жените? Walk-In гардеробна!

Гардеробът! Онова мистично и свещено място, до което се обръщаме в добри и лоши дни! Онзи олтар на щастие и тъга, който в виждал всичките ни състояния – от яростни сълзи, защото не можем да закопчаем дънките си след празниците, до дива радост, защото новата ни рокля ни стои по перфектен начин – точно ама точно както я искахме! Там прибираме и най-ценните си съкровища! Като например онази страхотна кожена чанта, която си купихме на 70% намаление или онзи мечтан чифт дизайнерски обувки, които мярнахме, че е на разпродажба! Ах, да! Гардеробът!

walk-in-closet

И когато става въпрос за него сме особено педантични! Може останалата част от живота ни да е пълна каша, но гардероба ни е красив, прилежен, подреден и всичко е на мястото си. Само че все не стига. Ами че то си опира до проста математика! Няма как да пълниш едно пространство без нито за момент да не го изпразваш (защото просто е толкова трудно да се разделим с дрехите си) и да очакваш винаги да има място… За това си мечтаем за една стаичка, малко по-голяма от тази на Кари Брадшоу, където да бъде изцяло нашето си местенце. Красив женски свят, където тъгата и разочарованието не могат да влязат и където преобладават щастието и усмивките! Да, Walk-in Closet!

Късметлийките, които вече са успели да се сдобият с подобна стая, знаят колко е вълнуващо да я имаш. Още по-голямо е вълнението, когато дойде момента да започне обзавеждането й. Дали ще я превърнете в луксозна бутикова съблекалня с фотьойли от нежно кадифе и огромна ретро тоалетка с лампи около огледалото, или ще предпочетете просторно и ярко пространство, в което всичко ненужно е сведено до минимум, а дрехите са прилежно прибрани зад стилни врати – избора е изцяло ваш!

На нас ни остава само да ви покажем няколко страхотни предложения за Walk-in гардеробни, от които можете да почерпите вдъхновение и идеи за обзавеждането на вашето собствено специално местенце! Нека ремонтните дейности започнат сега!

Автор: Преслава Цачева