За трета поредна година Louis Vuitton ще пренесе безопасно и със стил FIFA World Cup™ Trophy

За трети пореден път луксозният бранд Louis Vuitton си партнира с Fédération Internationale de Football Association (FIFA) за проекти, свързани със Световната купа (World Cup). От 2010 насам модната къща създава кутията, в която се пренася известният трофей на Световната купа FIFA World Cup™ Trophy безопасно и със стил.

anigif4

Но за тазгодишния турнир, който ще се проведе в Русия, LV надскочиха досегашните си постижения, като представиха разтърсваща колекция от кожени изделия.

maxresdefault
От модната къща разкриха подробности за новата си Кутия за трофеи на FIFA за за най-голямото спортно събитие в света, Бокс за топки и официално лицензиран набор от продукти.
Trophy trail case-ът е ръчно изработен в работилниците на марката в Asnières и може да се похвали с елегантна визия и нюансирана модерност. Лазарно гравираните титаниеви монограми са същите като в последната мъжка колекция на лейбъла. Ъглите са обвити елегантно в мека естествена кожа в нежния цвят капучино. Клипсовете и закопчалките са ‘изляти’ от красивия рутений с гравирани, върху него, букви RU, по отношение на страната хост на турнира през 2018 – Русия.

anigif1
Освен това, LV се колаборира с Adidas за създаването на специален бокс и 13 преиздания на официалните футболни топки от World Cup мачовете, датиращи от 1970 година. FIFA World Cup Official Match Ball Collection Trunk, който ще бъде продаден на аукцион на благотворителната фондация Naked Heart Foundation, е проектиран в сходен с Trophy trail case-а дизайн, но в по-тъмен нюанс и има 14 отделения – 13 за преизданията на официалните футболни топки и едно място за специална LV топка от естествена кожа, която също ще може да се продава и по отделно.

anigif8
Що се отнася до цялостната колекция, истинските ценители могат да се насладят на логограмни продукти на Keepall и Apollo версии, малки кожени изделия и още фантастични продукти, предлагани в три цветови гами, като всеки аксесоар е произведен от емблематичната Epi кожа на Louis Vuitton.

Напомнящ футболна топка, използваният петоъгълен дизайн е базиран на историческия опит на Louis Vuitton, където всеки цветен петоъгълник е изпълнен с текстура.

anigif6
Louis Vuitton 2018 FIFA World Cup Russia Official Match Trophy Case ще бъде показан на света на откриването и на финалния мач в Москва – 14 юни и 15 юли. А всички останали артикули от цялата колекция ще бъдат налични в специални магазини на LV и online от 15 юни.

anigif7
LV x FIFA World Cup Russia 2018 collection

Редактор: Марина Делева