Какви са мечтите на зимната булка?

Новият брой на сп. БУЛКА представя тенденциите за сезона – романтика, цвят и лек въздушен обем. В ролята на булка този път е певицата Весела Бонева, известна като Vessy, облечена за корицата в модел на Fortuna Style. Роклята е от естествена коприна, дантела с ръчно апликирани мотиви и ниска талия.

Изпълнителката позира пред обектива на фотографа Диляна Флорентин във фотосесията Night Fantasy, а в ексклузивно интервю за изданието споделя своите вълнения и сънища. Преди броени дни дебютира в ефира и най-новият клип на Vessy, към песента й “One Of A Kind”, където певицата е в ново амплоа и с нова визия.

Страниците, посветени на Нейно Величество Модата включват още сватбени колекции за 2013 на български и чужди дизайнери. Ще разберете каква е актуалната визия за младоженеца, а за най-нетърпеливите абитуриентки е фотосесията ” Are you ready to party?” – с идеи за рокли за бала.

* Деница Стоянова от Visages Model Group, сн. Диляна Флорентин за сп. БУЛКА

Ще научите историята на успеха на Elie Saab – от Couture до парфюмите, как е започнал и какви модели предлага ливанският магьосник в последните си колекции.Зимният гид на красотата ще ви запознае с актуалните тенденции за сезона в ароматите и грима, разкривайки тайните на съблазняването.

Рубриката “Булки споделят с БУЛКА” отново е изпълнена с вълнуващи истории за любов, скрепена с брак, а на тези от вас, които им предстои, списанието предлага сватба с тема “Любов по италиански”, идеи за игри и конкурси с цел – незабравимо тържество.

Текст: сп. Булка

Снимки: Диляна Флорентин за сп. Булка