Как да обзаведем перфектната детска стая? Вдъхновение от звездите майки!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Когато става въпрос за обзавеждане на детска стая, нещата са доста трудни. Причината е, че преди да се впуснем в подобно начинание е много важно да се поставим на мястото на малкото си съкровище. Дори и на нас да ни харесват огледалните фигурки, десетките възглавнички, разпиляни из цялата стая, и стилните и чудати декорации, въпросът е „Ще бъде ли комфортно?

Едно дете се нуждае от достатъчно място, в което да расте и да се развива спокойно. В стаята му трябва да има свободно място, на което с времето ще се натрупат играчки, а също така и пространство, в което да строи крепости, да подрежда пъзели, да сглобява различни конструкции. Кът, където да създава своите малки забавления. Освен просторна, е хубаво стаята да бъде и светла. Ако с половинката си избирате нов дом, определете стаята с най-големи прозорци за детска. Много е важно детето ви да свикне с естествената светлина преди с изкуствената от лампите.

Друг важен момент при обзавеждане на кътче за малките, е то да бъде цветно! Вниманието на децата се привлича от ярки цветове и е доказано, че определени нюанси имат благоприятно влияние върху развитието на детската психика. Като цяло, съвета е да изберете нежни пастелни тонове за стените, които може да украсите с различни декорации като стикери, детски картини, надписи, лампички и т.н.

Освен това не пропускайте да осигурите достатъчно място. Това означава рафтове, шкафове, ракли и т.н. Ще се учудите колко много неща всъщност има едно мъничко дете и как много често предвиденото предварително място просто не стига. В случай, че няма как да допълните оригиналното обзавеждане на детската стая, може да потърсите няколко от големите сглобяеми кутии, които продават във всеки магазин за дома и обзавеждането. В тях може да се прибира кажи-речи всичко – от одеяла и дрехи, до кубчета и плюшени играчки.

Звездните майки ни дават страхотни идеи за сладурско обзавеждане на детски стаи. Обещаваме, че може да го постигнете и без да наемате интериорен дизайнер! Важно е вдъхновението!

Коко Роша

Джейми Кинг

Джесика Алба

Джесика Симпсън

Ашли Роузенбаум

Кортни Кардашиян

Нейт Беркус


Ная Ривера

Автор: Преслава Цачева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.