Саманта и Кари вече няма да са приятелки!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

В, шокиращо за всички, съобщение в профила си в Instagarm, бляскавата 61 годишна актриса от култовия сериал „Sex and the city” Ким Катрал категорично заяви молбата си към нейната екранна партньорка Сара Джесика Паркър, да я остави на мира, да спре да търси контакнти с нея и, че нейната подкрепа в този труден период не й е необходима. В момента Ким Катрал скърби за загубата на по-малкия си брат Кристофър Катрал. Тя обяви новината за смъртта му на пети февруари на страницата си в Instagram.

27990645_10215020876133074_986840687_o

 

Обръщението на Катрал към Паркър гласи следното: „Не се нуждая от твоята любов или подкрепа в този трагичен момент, Сара Джесика Паркър.“ Заедно с изненадващата снимка с посланието, към поста има и допълнителен текст, който съдържа още думи от Ким към Сара Джесика, които породиха много бурни рекакции сред последователите им.
Тя написа: „Майка ми ме попита днес „Кога тази Сара Джесика Паркър, тази лицемерка, ще те остави на мира?“ Твоите непрекъснати опити за контакт с мен са болезнено напомняне за това колко жестока беше преди и колко си сега. Нека изясня нещата напълно, ако все още не съм го направила. Ти не си мое семейство. Ти не си мой приятел. Затова ти пиша, за да ти кажа, веднъж за винаги, да спреш да се възползваш от нашата трагедия, за да възстановиш образа си на ‚добро момиче‘.“ И накрая добави линк към статия от New York post за взаимоотношенията на актрисите от сериала.

28034347_10215021063177750_674215702_o
В последно време се чуха слухове, че три от актрисите от „Сексът и градът“ не поддържат приятелски отношения с Ким, защото са много повлияни от нейното участие в шоуто на Пиърс Морган, където тя описа връзката си с останалите три момичета като „отровна“ и добави някои коментари специално за Сара Джесика. В отговор Паркър направи изказване пред Анди Коен: „Намирам това за доста разстройващо, защото не по този начин аз виждам прекараното време с Ким.

Автор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments Yet

Comments are closed