Клоуи Кардашиян с откровено интервю и гореща фотосесия за Complex

Оказва се, че никак не е лесно да си част от семейство Кардашиян. Поне това се разбира от интервюто на най-голямата сестра Клоуи, което тя даде за августовския брой на списание Complex. Откровенията на риалити звездата са подкрепени от доста обемна фотосесия, която е вдъхновена от фитнеса и спорта и представя Клоуи в една доста нова светлина. Фотошопът е ограничен до минимум, поне това твърди самата Кардашиян, но всички добре знаем, че когато става въпрос за „леко пипване” на снимки, на тях не може да им се вярва много.

Със или без фотошоп, трябва да признаем, че Клоуи изглежда страхотно, а превъплъщението в спортна мацка наистина много й отива! Интересната част обаче е интервюто, в което Клоуи разказва от първа ръка за някой задкулисни тайни от живота на прочутото семейство. В основата стоят постоянно съпътстващите клана Кардашиян драми, глезотии, преиграване и непрестанни капризи. Всичко това ескалира след като дъщерите реагираха в социалните си профили по много различни начини след преобразяването на Брус Дженър в жена и не всички показаха своята неотлъчна подкрепа. Каквото и да се случва обаче, не може да се отрече, че риалити звездите винаги са в центъра на медийното внимание, което, по думите а Клоуи, понякога е много изморително. Не веднъж в семейството е имало дискусии за това дали най-после да бъдат прекратени снимките на риалити шоуто, което проследява живота им още от 2007 година насам, за да може вече порасналите дъщери да водят нормален живот. Шоуто обаче е източник на пари и популярност, а това са две от любимите неща на представителите на известната фамилия, които едва ли си спомнят какво е „нормален живот”. Освен за драмите обаче в интервюто Клоуи разказва за някои доста забавни случки от живота в семейството, които няма да ви оставят равнодушни и ще ви изпълнят със смях. Ако сте заинтересовани, може да прочетете целия feature ТУК.

За фотосесията за списание Complex чаровната Клоуи носи минимално количество дрехи – само и единствено изрязани спортни екипи и секси токчета, а основните й аксесоари са гирички, кожена футболна топка, щанга, боксови ръкавици. Стайлинга за снимките е дело на Ким Кардашиян, която лично е облякла сестра си, избрала е локацията и дори е заснела няколко от кадрите.