Кои ще са новите лица в календара на Pirelli?

След миналогодишната пауза за 50-годишнината на календара, тази година Пирели се завръща с истински моден бум. Прочутият календар отбеляза 50-ата си годишнина с колекция снимки от архивите на най-изтъкнатите световни фотографи още от 1964 г.

Новото издание е истинско произведение на изкуството. То ще включва снимки на модния фотограф Стивън Мейсъл, а пред обектива му ще позират 20 от най-успешните топ модели.

Сред тях са Адриана Лима, Наталия Водянова, Ракел Цимерман, Изабели Фонтана, Саша Лус, Анна Евърсмън, Каролин Мърфи, Камерън Ръсел, Джиджи Хадид, Кандис Хафин, Карен Елсън и Джоан Смалс.

Кандис Хафин е първият plus-sizе модел, който някога се е появявал в календара. Тя вече предизвика истински фурор сред жените, като се появи на корицата на “Вог” и в много други списания.

“Наясно съм с факта, че аз съм по-различна от тях. Дори когато се качвах по стълбите за снимки, знаех, че на мен ще ми станат само няколко модела дрехи, а на останалите всичко ще им стои перфектно. Но не позволявам никой да засегне моята увереност и да ме накара да се чувствам неудобно. Жените с извивки се завръщат. Аз съм като тях, само имам някой килограм повече”, заяви Хафин.

източник: БГНЕС