Круизната кампания на Miu Miu за 2019 ни върна няколко десетилетия назад

MIUMIU_RESORT19-flaunt_DPS3


Кампанията Miu Miu Croisière 2019 улавя това усещане на постоянна промяна, интрига и взаимодействие.

Miu-Miu-Cruise-2019-Campaign03


Една различна смесица от жени, ходещи по различни пътеки в живота си, кръстосват своя общ път в позлатеното фоайе на парижкото бижу Hôtel Regina. Револвиращият каст се разхожда из кадифените алеи на хотела, завъртайки се на ретро вратата на сградата, като полюс на пресичане, която отговаря перфектно на визията и излъчването на кампанията.

MIUMIU_RESORT19-flaunt_DPS1


Круизната си кампания за 2019 Miu Miu реши да заснеме пред изключително бляскав хотел. Блясъкът обаче дойде не толкова от фамозните детайли на шармантната сграда, а от феноменалните модели, които застанаха пред обектива на Alasdair McLellan.

Miu-Miu-Cruise-2019-Campaign04


Своята брилянтна красота показаха супермодели, изгряващи звезди, както и звездата от „Game of Thrones” Gwendoline Christie. Звездният каст включваше още Кендъл Дженър, Наоми Чин Уинг, Тейлър Хил, Адриана Лима, Зоуи Тайц, Лукан Гилеспи, Ками Ю Тен и Ариел Никълсън.

Miu-Miu-Cruise-2019-Campaign05


Акцентите и компонентите на новия сезон са пищно украсени рокли, логотипи и high-rise шорти, стилизирани от Katie Grand. За красотата и ретро визиите се погрижи Anthony Turner, а гримът е дело на Miranda Joyce.

Miu-Miu-Cruise-2019-Campaign06

“Хотелът е точка на безкрайни рандевута и взаимодействия, както дестинация, така и отправна точка: прагът между познанието и досега неизследваното. В стаите и апартаментите на хотела, лабиринтните коридори и вестибюлите, персонажите лесно се носят и свиват, различни роли се приемат и обменят – един милион истории могат да бъдат разказани. Хотелът е пространство, отворено за преоткриване на себе си.
Грандиозното обществено пространство на лобито или фоайето отбелязва точка на конвергенция, спонтанна и неочаквана арена за обмен и размяна на отделни герои. Процесионна арка, под която личностите се възприемат, разпознават, предефинират, гостите се размиват, размиват се и животите им заедно. Хотелът е парадокс – едновременно интимен и експанзивен, частен и публичен. Това е ефимерно пространство – дом, но само за една нощ. “

Miu-Miu-Cruise-2019-Campaign07


Miu-Miu-Cruise-2019-Campaign08


Редактор: Марина Делева