Лица от кориците: цветя, голота и сексапил с Карли Клос и Vogue

Една от най-коментираните фотосесии през месец декември е за италианското издание на модната библия, на чиято корица грее красивия топмодел на Victoria’s secret Карли Клос. Зимата може да е студена, но не и след като видите горещите снимки на стройната красавица.

Карли захвърли дрехите и застана пред обектива на модния фотограф Steven Meisel. На корицата на Vogue манекенката позира с рокля на Valentino в актуалния телесен нюанс. Изрязаната кройка разпална въображението, което Карли допълнително предизвиква показвайки повече плът от необходимото.

Фотосесията за изданието е изключително свежа и раздвижена. Виждаме както черно-бели кадри с актова фотография, така и цветни композиции. Водещите елементи за нас са три: красивото голо тяло на модела, флоралните аранжировки и шапките. Различни аксесоари за коса присъстват в почти всеки кадър. Карли носи сомбреро, капела, островърха и сламена шапка. Ефектни се аксесоарите отрупани с цветя.

За макиажa на красавицата се е погрижил гримьорът Pat McGrath, а стайлингът е дело на Carlyne Cerf de Dudzeele. Гардеробът на Карли включва тоалети от круиз колекциите на модни къщи като Michael Kors, Louis Vuitton, Max Mara, Roberto Cavalli и Chanel.

Автор: Делица Цонева

Вижте видео кадри от снимките за Vogue: