Материализираният Захир – една HACIENDA в близост до града

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Елена Брусарска става лице на бутиковия жилищен комплекс „HACIENDA Residence“. Освен, че ще е посланик на уникалния комплекс в покрайнините на столицата, екс вокалът на група Ice Cream вече се сдоби и с жилище в сградата.

Elena Brusarska_Hacienda Residence (5)
Още след първото си посещение в комплекса, Елена бe пленена от специалната локация, гледката към Витоша и Стара планина, чистия въздух, качественото строителство, уникалните интериорни решения на общите части с бутикови мебели за релакс, авторските ръчни стенописи – картини и не на последно място прекрасното отношение на строителна фирма „Дъ Грейт”.

Elena Brusarska_Hacienda Residence (1)

Възможността за създаване на индивидуален интериорен проект от студио „СКАБРИН“ на преференциални условия, също допринася за нейния избор да стане жител на бутиковия комплекс. Апартаментът, който тя избра е един от най-хубавите в „HACIENDA Residence“. Гледката от балкона му е едновременно към Копитото на Витоша и частния парк на сградата.

Elena Brusarska_Hacienda Residence (2)
Брусарска споделя, че ще се възползва в максимална степен от богатствата на жилищния комплекс, а именно спокойствието, творческата атмосфера и прекрасната гледка, за да получи още по-голямо вдъхновение за предстоящите си професионални проекти.

Elena Brusarska_Hacienda Residence (4)
Въпреки, че все още се занимава с музика, от няколко години тя насочи артистичната си енергия към нещо друго. Нежният вокал от незабравимия летен хит „Захир“, създаде свой собствен бранд за ръчно рисувани обувки, който продължава да се развива с огромен успех.

Elena Brusarska_Hacienda Residence (6)
Паралелно с това, Елена поема ангажименти и като водеща на различни ивенти, сред които тазгодишните Хип-хоп награди и Sofia Fashion Week.

Elena Brusarska_Hacienda Residence (7)
Лицето на „HACIENDA Residence“ признава, че новото жилище й носи голям късмет, защото скоро след като се влюбила в бутиковия комплекс и стартирала преговори за закупуване на апартамент, получила и дългоочакваната покана за нов тв проект. Елена Брусарска споделя, че съвсем скоро ще се изявява като водеща на всекидневно лайфстайл предаване, което ще се излъчва по една от родните телевизии.

Elena Brusarska_Hacienda Residence (3)

Повече за „HACIENDA Residence“:
„HACIENDA Residence“ е бутиков жилищен комплекс, разположен в подножието на Витоша с пряк изглед към Копитото, частен парк с иновативна ландшафтна архитектура, апартаменти с 360-градусова гледка и подземни гаражи с топла връзка.

Hacienda-Residence_Skabrin_photos-1

Сградата притежава всички елементи на съвременната Хасиенда. В архитектурата преобладават африкански мотиви с примеси на рустик акценти, феерия от цветя и зеленина, каменни и винтидж елементи, зад които умело са прикрити компонентите на иновативното съвременно строителство за по-комфортен стил на живот.

1
Проектът е дело на фирма „СКАБРИН“- лидер в интериорния дизайн и довършително-монтажните дейности с близо 30-годишен опит, и фирма „АЛБОС’’ – титан в изграждането на сградна вентилация, отопление, климатизация и инсталация, които се обединяват в строителна компания „Дъ Грейт”.
Жилищният комплекс се намира на входа на Иваняне, само на петнадесет минути от идеалния център на София. Освен удобната локация, преимущество са чистата питейна вода и благоприятните въздушни течения, благодарение на които според изследванията, районът на „HACIENDA Residence“ е зона с най-чистия въздух не само в България, но и в Европа. Допълнително улеснение за живущите е, че комплексът се намира в непосредствена близост до ясла, детска градина и частно училище.

3
Създателите на „HACIENDA Residence“ предлагат повече от жилища, те осигуряват истински лайфстайл. Усмихнат иконом, като част от голямото семейство, ще посреща собствениците, а за поддръжката на парка и чистотата на сградата ще се грижи екип от специалисти, отговорен и за най-дребните удобства, за да се превърне мястото в дом за приятели.
Сградата, както екстериорно, така и интериорно е характерна с артистичния си дух. Изключително луксозните общи части на всеки етаж разполагат с комфортни зони с бутикови мебели за релакс. Оригинална авторска мазилка, богата на флорални мотиви обгръща сградата отвън и отвътре. Ефектни ръчни стенописи – картини допълват общото усещане за комфорт и лукс и правят всеки кът от предверията различен, автентичен и неповторим.

4
„HACIENDA Residence“ е оборудвана с най-висок клас дограма, топлоизолация, хидроизолация, пароизолация и шумоизолация по подове и вертикали. Безкомпромисното качество е видно и в най-дребните детайли, а високият клас материали ще спомогнат за дългия безпроблемен живот на сградата.

Hacienda-Residence_Skabrin-2

Повече за студио „СКАБРИН“:
Авторът на интериорния и екстериорен проект е студио „СКАБРИН“. Фирмата е специализирана, както в разработване на пространствени решения, така и в цялостната им реализация – от идеята през строително-монтажните работи до производството и монтажа на мебелите. Дружеството е основано през 1991 г. от Александър Скабрин и семейството му като малка фабрика за мебели в гр. Банско, откъдето са корените на рода Скабрин. Не след дълго се появяват и първите желания от клиенти за интериорни решения, което пък налага фирмата да излезе от тесните рамки на производител на мебели и поставя началото на създаването и развитието на интериорния отдел на фирмата, както и обогатяване на колектива с талантливи дизайнери и художници.

2
След почти 30 годишен опит в дизайна и цялостната реализация, „СКАБРИН“ има стотици осъществени проекти на частни домове, офиси, хотели, спа центрове, клиники, ресторанти, нощни заведения, студия за красота, аптеки и много други различни търговски обекти.
Студиото за интериорен дизайн е оценявано през годините с редица престижни награди, една от които „Сграда на годината“.

Hacienda-Residence_Skabrin-4
Екзотичната HACIENDA Residence е перлата на неговия многогодишен труд и опит!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.