Миски атакуваха моден оазис в Девин

Куп изявени красавици от модна агенция „Визаж” участваха в грандиозно и запомнящо се модно дефиле. На 22 юни, в луксозния СПА хотел Персенк в Девин, се състоя първото за сезона шоу Prеt-à-porter Holiday Fashion & Joy.

Събитието е част от поредица модни вечери в СПА хотел Персенк, разположен в сърцето на Родопите. Там бяха представени най-горещите модни трендове с дизайнерските тоалети на Cliché, най-новите предложения с бански костюми от Triumph, бижута Galdini и часовници Morgan.

В ревютата се включиха топмоделите на агенция „Визаж” – Юлия Кулиш, Ирена Стоилова, „Мис Бургас 2010” Анелия Дулева, Надежда Ламбрева и други, а сред специалните гости бе и “Жена на годината 2012” – Олга Модева, която също се изяви на подиума за радост на всички присъстващи на събитието. В ролята на водеща влезе ослепителната Славена Вътова -„Мис България 2006”.

Днес, Девин отново ще бъде домакин на Prеt-à-porter Holiday Fashion & Joy с още повече мода, лукс и красота, а в края на лятото предстои и вече традиционния бюти конкурс „Мис Персенк 2013”.

Фото:© Георги Малев