Модни находки на седмицата: Перфектния парфюм за лятото

С настъпването на топлите дни, гардероба ни не е единственото нещо, което има нужда от обновяване, а също така и тоалетната ни масичка. Много е важно да съобразите с настоящия сезон продуктите за коса и кожа, които използвате. През пролетта и лятото за препоръчване са леките текстури, които предпазват от слънцето и освежават. Същото се отнася и за грима, който безспорно има нужда от промяна след зимата. С естествения тен, който придобива лицето през лятото, бледите цветове грим са заменени от по-тъмни нюанси, за да изглеждат естествено и завършено. В този ред на мисли, използвания от вас парфюм също подлежи на промяна.

По-тежките и наситени аромати са по-подходящи за зимата, защото лъхат на уют и топлина. През топлите дни обаче винаги е за препоръчване да преминете към леките и свежи ухания, които напомнят за нежния морски бриз или безкрайните зелени полета и градини. Нашият съвет е да заложите на високото качество, защото това е от особена важност през лятото. Инвестирайте в аромат, който знаете, че ще бъде дълготраен и наситен през целия ден, защото през топлите дни, които най-често прекарваме навън, е важно парфюма ви да не изветрее след първия час от нанасянето му. Любимите ни модни къщи и брандове като Gucci, Chanel, Givenchy, Georgio Armani, Chloè, Nina Ricci, Kenzo и още много други имат утвърдено име в производството на актуални аромати, които доминират дамските предпочитания по целия свят.

Да, вярно е, че това означава да инвестирате по-голяма сума пари, но висококачествените парфюми са и икономични. Освен това страхотния онлайн магазин BgBeauty.eu предлага тези дизайнерски произведения на изкуството на страхотни цени – много по-ниски от тези в магазините. За това не се колебайте да избере любимия си аромат, който да бъде ваш верен спътник през цялото лято.

Днес избрахме за вас своите лични любими аромати, които горещо ви препоръчваме за това лято. Вие обаче можете да се насладите на подробния каталог с разнообразни ухания точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева