Най-приказната бебешка стая на света

Виж Галерията 50 Снимки
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

41894009_983006105217609_6658891843742203904_n

Развълнувани от трепетно очакване Алекс и Дани да ни кажат дали ще станат родители на принц или принцеса, което ще стане утре, както Александра обеща, решихме, от чисто любопитство, разбира се, да хвърлим по един замечтан поглед към приказните (буквално) идеи за интериори на детската стая.

Останахме с широко отворени очи и високо вдигнати вежди, когато пред нас се разкри един, ама наистина, необятен хоризонт от прекрасни легълца, люлчици, шкафчета за преповиване и какво ли още не. Темите и концепциите са от романтични, през приключенски, някои много шик, други пък забавни – от фънки художествени произведения до причудливи форми и детайли, както и уникални комбинации от цветове.


Ако искате детето ви да расте в приказка, то вие имате уникалната възможност да материализирате вашата или неговата любима история в собствената му стая. Можете ли само за миг да си представите колко щастливо би било малкото юначе, всяка сутрин да отваря очички и да вижда любимата си картина от ‘неговата’ вълшебна приказка?

Това ще бъде най-щастливото място в къщата.
Решихме да ви покажем какво ни впечатли най-много, а вие да споделите с нас в коя стая бихте сложили бебчето ви да спинка. Или пък направо да ни покажете с какво са закичени стените в стаята на вашия приказен герой.

В ГАЛЕРИЯТА горе мечтаем заедно за най-фантастичната бебешка стая!

Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.