Нека следваме Раян Гослинг

Обикновено съветваме дамите как да използват за вдъхновение визията на известните личности, но този път ще бъдем полезни на силния пол. Избрахме за „модел” чаровника Раян Гослинг, който в Холивуд смятат за една от младите надежди на киното, освен това беше класиран на челни позиции като един от най-сексапилните мъже за 2012 година.

Актьорът от канадски произход залага на много свежа и атрактивна визия в ежедневието си. Той акцентира върху модерното стрийт звучене, което съчетава удобство и спортно-елегантен вид. Спряхме се на чудесен ансамбъл, който преди време Гослинг беше подбрал за едно от пътуванията си.

Раян е успял да постигне ефектна комбинация чрез тъмен широк панталон с дължина до глезена, раиран т-шърт и рокаджийско кожено яке. Аксесоарите също са подбрани много сполучливо и в тон с облеклото. Виждаме стилни мъжки мокасини, раница и очила с диоптрични рамки, които придават секси излъчване на светлокосия симпатяга.

Селектирахме един моден сет от онлайн магазините, който наподобява стила на актьора. Продуктите са от българския сайт 3suisses.bg и британския boohoo.com, който съвсем наскоро пусна в продажба мъжка колекция, с много изгодни предложения.

Автор: Делица Цонева