Новата колекция на Knapp: изящество и стил

В края на миналата седмица българската модна марка Knapp представи на публиката своята есенна колекция за 2011/2012 година. Четирите талантливи дами, които стоят зад лейбъла отново доказаха на своите верни почитатели, че мода в България има и то на много високо ниво. Дизайнерките избраха уютното и светло пространство на Museum Gallery of Modern Art, за да покажат за пръв път своите нови творения под названието The Flower blossom.

Противно на ограничения лимит на място, хората желаещи да се докоснат до облеклата на Knapp бяха изключително много и буквално преливаха от вратите на галерията. Ние изпитахме истинска наслада, защото освен страхотен, вдъхновяващ дизайн, видяхме много усмихнати и развълнувани лица, които с жар и интерес наблюдаваха модата, която създават Knapp. Това за пореден път ни доказа, че в България има ценители на качеството и естетиката, само трябва да има повече смели творци, които да създават мода и изкуство като цяло.

Самата колекция е разработена в типичната за бранда минималистична стилистика. Силуетите са изчистени, детайлите са пестеливи, но достатъчно красноречиви. Изключителна женственост и сила струи от всеки модел на есенната колекция с пролетно име! Почитателките на Knapp могат да видят атрактивни ризи с буфон ръкави, стилни рокли, ефектни модели пончо, поли, къси панталонки, клинове и др. Обемите правят много силно впечатление в колекциите на марката, защото създават неповторимо усещане за динамика. Те са балансирани от пестеливата цветова палитра – бяло, беж, сиво с акценти на черно и жълто са разчупени от ярко и категорично червено!

Скулптурно изящество, модерен силует, качествени материи и арт звучене – колекцията на Knapp съчетава всичко това. Ние поздравяваме дизайнерките за смелите идеи и се надяваме да виждаме още много осъществени прекрасни колекции. Ако ви допада стилистиката на марката може да посетите ателието на Knapp, което се намира на ул. “Граф Игнатиев” 11 в София.

Вижте колекция пролет-лято 2011 на Knapp!

Снимки: Явор Иванов

Автор: Делица Цонева

2 Comments
  1. Толкова съм щастлива,когато виждам таланта на млади хора в тази наша мила песимистична родина.Браво,страхотни сте дами!!!!Пожелавам огромни успехи на вас и марката ви,аз станах почитателка на knapp с първата снимка която зърнах.Моля да ме уведомявате за предстоящи ревюта и нови колекции.

  2. Здравейте, ние показваме всички изяви на марката и ще се радваме да следите сайта, така винаги ще бъдете информирана за колекциите;)