Нова поп принцеса Бриела излиза на музикалната сцена с песента „Boom Pow“

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Най-новото попълнение на българската поп сцена – 19-годишната Бриела, представя дебютното си парче и видео към него „Boom Pow“.

Briela_3

Сингълът обещава да се превърне в горещ хит с лятно настроение и бунтарски дух.
Бриела (Габриела Байкушева) е талантлива млада изпълнителка със запомнящ се стил и глас, които впечатлиха журито в последното издание на един от най-харесваните музикални формати “Гласът на България”, в който стига до трети кръг. Риалитито е част от пътя й към сбъдване на мечтата й да изгрее на музикалната сцена.

Briela_2

Тя обаче идва след много години подготовка – едва на 7 години тя се явява на първия си конкурс “Мис малки таланти”. В гимназията печели стипендия за четири години професионално обучение във Voice Academy, където изучава солфеж, хармония, мелодия, пиано, писане на текстове, музикален бизнес, пеене, актьорско майсторство и танци.

Briela_1
Зад песента на Бриела стоят Преслав Бориславов и Борислав Тонев от CoolKid$, а видеото е дело на режисьора Радостин Събев – Шошо.

Briela

За пилотния си сингъл “BoomPow”, Бриела споделя:
„Парчето, което направих с моите продуценти, е лятна и свежа хапка, за която винаги съм си мечтала. Исках да направя нещо, което да слушам с удоволствие, отивайки на море или докато съм с приятели. В песента разказвам за неизживяна любов, за нещо недостъпно, но и за нещо толкова близко. Бих искала всеки да намери своята история или ситуация в песента!“

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.