Новият аромат на Valentino – “Valentino Noir Absolu”

В сенките на един италиански дворец, парфюмите на Valentino разкриват своите най-дълбоки тайни с новите два аромата: Valentino Donna Noir Absolu и Valentino Uomo Noir Absolu, интимна еволюция  в класическите аромати на Valentino. Единият не определя другия, но заедно те въплъщават скъпоценно и жизнено желание. Нощният чар на рекламните визии, заснети от Аласайър Мак Лилан, притежават модерна елегантност, контрастиращи със старинната величествена обстановка.

Valentino01

В рекламната кампания участват звездните модели Клемент Чебернауд и Марти Веруф. Драматичният разказ се засилва от сенките им, избелялите стенописи на стените на двореца в черен релеф. Решителният поглед на тези загадъчни герои крие по-дълбока идея. Двойката споделя всепоглъщаща близост, но е непокорно индивидуална, задвижвана от емоция, поезия и силата на историята.

Valentino
Вдъхновена от дизайнерската естетика на модната къща, водена от творческият директор Пиерпаоло Пиколи, двата аромата споделят отличителния подпис на марката. Donna Noir Absolu придава ярка женственост, обсебващ и чувствен аромат. Valentino Uomo Noir Absolu следва интензивно подчертаване с ароматна дълбочина и спокойно присъствие. И двата са подсилени с огъня на пипер и кремаво сандалово дърво, но тяхното съчетание е обвързано от сблъсъка на контрасти.
Изобилието от ориенталска визия на Valentino, създадена от парфюмериста Соня Констант, Valentino Donna Noir Absolu e комбинация от пикантност на черен пипер и ласкава роза. Дъхът на екстракт от слива се смесва с чувсвена кожа и сандалово дърво, и ефектът е напълно пристрастяване.

Valentino Donna Noir Absolu е представен в стъклен флакон в абаносов цвят със златисти акценти. Формата на флакона е в унисон с този на класическият аромат Valentino Donna, но мастиленият цвят подсказва за тайните затворени в него. Външната опаковка е черна със златна плочка, елегантна и примамваща.

VALENTINO DONNA NOIR ABSOLU_WHITE BACKGROUND
Създаден от парфюмериста Софи Лабе, Valentino  Uomo Noir Absolu е съвременно пресъздаване на ориенталски интензитет. Италианската елегантност на ирис, оригиналния почерк на Valentino, се трансформира от богатството на висшата парфюмерия. Въплатено от сандалово дърво, канела, пипер и нюанс на тамян, парфюмът е загадъчна и красноречива интерпретация. Външната опаковка е в черно с блестяща златна плочка, която дискретно предизвиква силно желание.

VALENTINO UOMO NOIR ABSOLU_WHITE BACKGROUND