Ново начало за Джейкъбс и в личен план!

Марк Джейкъбс се раздели с приятеля си Хари Луис. След като миналата седмица обяви, че напуска модна къща Louis Vuitton, сега 50-годишният дизайнер сложи край и на дългогодишната си връзка с бразилския си партньор. Причината била – несъвместими делови ангажименти.

Бившата порнозвезда Хари Луис, който сега е модел, сподели новината на страницата си в Istagram, като качи своя снимка с Джейкъбс от щастливите им времена на фона на счупено стъкло като символ на рухналата им връзка.

“Разстоянието и липсата на време заради деловите ангажименти не са нещо реалистично, той е толкова красив и удивителен човек, мисля, че заслужава партньор, който ще остане поне в един от градовете, в които живее… Двамата много се обичаме и това беше решение и на двама ни! Ще ценим всяка минута, която сме прекарали заедно, за двама ни започна нова глава в нашия живот…И двамата сме съсредоточени върху работата!”, разкри Хари, цитиран от БГНЕС.

Джейкъбс и Луис започнаха връзката си през 2011 г. и изглеждаха по-силни от всякога след кратка раздяла през 2012 г. Двамата решили да прекратят отношенията си по време на Седмицата на модата в Париж.