Пролетен гардероб от Reserved

Новата пролетно-лятна колекция на полската марка Reserved отново пленява модните почитатели с огромно изобилие от прекрасни облекла и аксесоари, предназначени за всеки вкус.

Днес ще ви представим пролетния каталог на марката, в който са включени три различни модни линии, поставящи акцент върху елегантния, градския и спортния стил. Лица на бранда са някои от най-търсените топмодели – Frida Gustavsson, Julia Stegner, Freja Beha Erichsen и Cara Delevingne.

Модерен котюр

Дамите, които обичат да блестят с изискана и чувствена визия, ще се влюбят в колекцията, фокусираща се върху елегантната осанка. Ще откриете модни находки в нежни пастелни цветове като бяло, небесно синьо и бледорозово. Кройките на всички облекла са изключително изящни, а възможностите за редица шикозни комбинации на аутфита през пролетта са безброй.

Градски фолк

Втората модна линия, акцентира върху уличния стил, повлиян от различни фолклорни, етно мотиви. Страхотните щампи придават много настроение и цвят на визията. Атрактивното напластяване на различни дължини, съчетаването на обемни с вталени дрехи и облекла с красиви принтове е супер актуално. Палитрата е разнообразна – от нежна гама до графичен контраст, а фокусът е върху удобните, но забележими аутфити.

Спортен шик

Друга тенденция, която марката налага са спортните силуети, които се вписват чудесно в градския стил на съвременните момичета. Черно-бялата палитра е топ тенденция в тази линия. Виждаме много ефектни и практични облекла, внасящи контраст и младежка нотка в аутфита. Къси дължини при полите, слим панталони, топове с щампи и прозрачни ризи са някои от акцентите в спортната линия.