Рубиненият Kit Kat все по-близо до България

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ако помните добре, преди няколко месеца от Kit Kat официално обявиха пускането на розов вид шоколадово десертче, но само в Япония и Корея. Светът беше във възторг, но разочарованието дойде веднага след като стана ясно, че шоколадовото рубинено бижу ще се продава само в тези две страни. Всъщност не е чак толкова изненадващо, защото точно в Япония се вихрят на 300 различни Kit Kats вкуса, като започнете от 2004-та с вкус на зелен чай, преминете през уасаби, черешов цвят и стигнете дори до… суши.

Sublime Ruby

Гледайки този богат набор от вкусове, само си представете какви фенове са там на сладкото шоколадче, и дали все още ви учудва фактът, че именно там стартираха продажбите на рубинения десерт. Още повече, че Sublime Ruby е дело на японския сладкар Ясумаса Такаги, който е стар познайник на Kit Kat, защото множеството вкусове са изцяло негови рожби.

Nestle SA Ruby Chocolate Kitkat Tasting Event
Красивите гърли блокчета са изработени от специален „рубинен” шоколад, чийто наситен розов цвят се постига НЕ чрез изкуствени оцветители или ароматизатори, а тънкият вкус и перленото нюансиране се получават от специални Ruby какаови зърна.

27974698259-42307b7372-h-1516296611

264907454179932435c9bk
Глямата новина е, че от този месец Kit Kat Chocolatory Sublime Rub ще се продава и в Обединеното кралство, което е все по-близо до нас. От Nestle обявиха, че стартират продажбите на сладкото бижу в Европа и САЩ, което означава, че съвсем скоро ще виждаме розово и по сладкарските щандове у нас.

26490743927ffde1e3e3ck
Рубиненият шоколад беше представен за пръв път като четвърти сорт на Nestle (след млечен, бял и тъмен) миналата година от, базирания в Швейцария, производител Barry Callebaut.

Ruby KitKats
Обаче не спираме дотук. Това не е единственият нов вкус, който ви препоръчваме да опитате. През февруари по рафтовете в Asda се появи новият lemon drizzle Kit Kat, а с него и нова серия Senses, която включва лешник, солен карамел и аромати на двоен шоколад.

rr-composite-kitkat

Но това вероятно също не ви изненадва, имайки предвид богата селекция, за която ви споменахме по-нагоре.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.