Селана Гомез показва завидна спортна форма за Adidas NEO

Колаборацията на Селена Гомез със спортния бранд Adidas продължава! От модната къща обявиха, че именно супер известната поп певица ще бъде лицето на най-новата колекция Adidas NEO, чиито промо снимки вече са факт и остава единствено да изчакаме появяването й в магазините. Освен като красиво лице, което ще привлича погледите към кадрите на бранда, Селена също така влиза в ролята и на помощник-дизайнер на част от артикулите. Именно за това, може би, колекцията е толкова свежарска и младежка, а феновете на мис Гомез по целия свят вече нямат търпение да се докоснат до страхотните модели.

Спортът е жизнено важен за правилното функциониране на организма и поддържането на добрия тонус. Знаем, че понякога мотивацията за един крос в парка или посещение във фитнеса може да бъде доста трудно постижима цел, но именно за това съществуват стимули като този. Колекцията Adidas NEO предлага висококачествени спортни екипи и дрехи, които ще ви помогнат в начинанието да изваяте перфектната фигура като първо се погрижат за това да бъдете стилни и подготвени докато тренирате. Висококачествените материи и прецизно съобразените кройки са една от най-силните страни на спортния бранд със световно доказано име. Колаборацията му с най-известните тийн идоли и холивудски звезди е само потвърждение за това. В списъка на Adidas влизат имената на Рита Ора, Фарел Уилямс, Дейвид Бекъм, Рияна, Крис Браун, Кара Делевин и още много други.

В своята последна колаборация – тази с чаровната Селена Гомез бранда представя ready-to-wear моделите на колекцията NEO, с които Селена с присъщия си небрежен маниер позира на баскетболно игрище. Спортните сутиени, клинове, суитчъри и блузони и съвършената фигура на младата звезда са истински мотивиращи за един по-активен и здравословен живот! Не мислите ли?

Автор: Преслава Цачева