Сияйна кожа с White Caviar Illuminating Système

През септември 2010 г, учените на La Prairie за първи път навлязоха в епохата на сияйността с дебюта на White Caviar Illuminating Système, колекция съставена от три продукта на базата на научно-напреднали формули, които таргетират възрастовите петна, обезцветяването и пигментацията.

От февруари 2013 г, бъдещето ще бъде още по-светло, тъй като La Prairie разширява колекцията като включва три нови допълнителни продукта – White Caviar Spot Treatment, White Caviar Illuminating Hand Cream SPF 15 и White Caviar Illuminating Eye Cream – за да таргетира изключително специфичното обезцветяване в засегнати зони като озарява кожата преди, по време и след като възникнат проблемите с пигментацията.

Мощни избистрящи и стягащи агенти са в основата на White Caviar Illuminating Système. White Caviar Spot Treatment, White Caviar Illuminating Hand Cream SPF 15 и White Caviar Illuminating Eye Cream съдържат Oligopeptide-68 – избистрящ кожата пептид, който в комбинация с екстракт от кълнове на швейцарски градински кресон, изсветлява вече съществуващите петна и предотвратява появата на бъдещо образуване на пигментация, а съдържанието на витамин C и екстракт от корен на женско биле блокират тирозиназата и по този начин инхибират меланина.

Формулите се допълват от екстракт от златен хайвер, кралският “подпис” на White Caviar Illuminating Système, който предлага невероятни стягащи и хидратиращи свойства. Екстрактът е получен от внимателно отглеждане, в регулирани еко ферми, на рядък вид бяла есетра и съдържа Омега-3 мастни киселини, които помагат за увеличаване на нивото на анти-оксидантна защита на кожата, като същевременно допълват стягащия ефект на хайвера.

Накрая ексклузивния Клетъчен Комплекс на La Prairie от гликопротеини, хвощ и екстракти от женшен стимулира естествения процес на подновяване на кожата като я хидратира и тонизира с хранителни вещества, които насърчават оптималното й функциониране.

По-бистрият, стегнат и без петна тен, е на разстояние… само едно нанасяне на White Caviar!