Това ли е бъдещето на мъжката мода?

Виж Галерията 26 Снимки
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Напоследък в социалните мрежи много бурно се тиражира снимката на манекен от мъжки пол, облечен в пола, мрежести чорапи и токчета.

L’Uomo Strano (1)

Разбира се, повечето решиха, че това е новата модна тенденция, която се налага върху мъжете по света, и която всеки “модерен” и “съвременен” мъж трябва да следва. Успокоите се! Не е така. Този модел дефилира не на някоя от Седмиците на модата, които се организират, за да покажат трендовете за идния сезон. Този модел дефилира по време на Fashion Art Toronto.  Събитие, модна витрина, на която в продължение на 5 дни се показват експериментални, мултисензорни, арт-насочени модни презентации, пърформанси, арт инсталации, фотография и късометражни филми. Това е арт и модна седмица, която празнува съвременното изкуство + моден дизайн чрез fashion дефилета, изпълнения на живо, модни филми, фотографски изложби и арт инсталации.

L’Uomo Strano (3)

Това ежегодно мулти-арт събитие, което се провежда през април, включва над 200 канадски и международни модни дизайнери и художници, и приветства над 5000 гости, включително купувачи, търговци, куратори, много, много медия, и, разбира се, страстни любители на модата и изкуството изобщо!

L’Uomo Strano (4)
Fashion Art Toronto има задължението да демонстрира артистични дисциплини и похвати, вкоренени в модата и тяхното изследване в съвременния свят. Фестивалът подчертава тези си действия чрез демонстрация на събития в стремежа си да прокара и предефинира възприятието на света за модния феномен.
От съвременната мода, през street fashion, та чак до екпериментални колекции и авангардни идеи, FAT разполага с над 50 ревюта от най-добрите нововъзникващи и вече утвърдени национални и международни дизайнери. Модното изложение и всички негови представления поставят началото на нова ера в модните дефилета и модната култура. Най-известната снимка в момента и другите, които ви показахме досега са на марката  L’Uomo Strano.

L’Uomo Strano

Мъжете са повлияни от възхода на бета мъжкаря.
Някои експерти ще се изкажат с “Това не е мода, това е изкуство.” И всъщност няма да грешат. Но все пак хората трябва да запомнят едно нещо – такива модни дизайни са като прототипните автомобили, показвани на изложенията – нещо, което показва идеи, изкуство, изобретателност, творчество и креативност. Но все пак никога няма да влезе в производство.

Rey Benedict Pador (5) Rey Benedict Pador (3)

Rey Benedict Pador

Thom Browne (1) Thom Browne (2)

Thom Browne Fall/Winter 2012

Thom Browne (3) Thom Browne (4)

Thom Browne Fall/Winter 2012

Thom Browne

Thom Browne Fall/Winter 2012
Нека си признаем, че, ако подобен вид дрехи са носени от женски модели, въпросите и шокът ще бъдат далеч по-занижени, но щом се случва с мъжете – всичко е проблем. Ами да се отървем от „модата” изцяло, а?!

Palomo (1) Palomo (5)

Alejandro Gómez Palomo 2017

Palomo (8) Palomo (9)

Alejandro Gómez Palomo 2017

Palomo (7) Palomo

Alejandro Gómez Palomo 2017

Palomo (6) Palomo (12)

Alejandro Gómez Palomo 2017

JW Anderson (4) JW Anderson (5)

JW Anderson

JW Anderson (10) JW Anderson (12)

JW Anderson

JW Anderson (11) JW Anderson (9)

JW Anderson

Нека се върнем близо три века назад във времето. Какво ще кажете за мъжката мода от 18 век?

6 7

9 5

А сега погледнете моделите на един съвременен дизайнер и ми кажете защо едното е приемливо, а другото граничи с уродливост.

orlando collection by palomo spain (1) orlando collection by palomo spain (9)

Orlando collection by Palomo Spain

orlando collection by palomo spain (7) orlando collection by palomo spain (5)

Orlando collection by Palomo Spain

orlando collection by palomo spain (2) orlando collection by palomo spain (6)

Orlando collection by Palomo Spain

orlando collection by palomo spain (3) orlando collection by palomo spain (8)

Orlando collection by Palomo Spain

Можете да спрете дотук. Но, ако имате още сили да продължите да гледате СЪВРЕМЕННО МОДНО ИЗКУСТВО, моля влезте в галерията ни и там ще видите още по-авангардни творения.

Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.