“Gucci” отварят градина във Флоренция

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

“Guccification” изглежда е неудържим феномен, вид приливна вълна, сърфирана с изключителна лекота и със сигурност с голямо удоволствие от творческия директор на “Gucci” Алесандро Микеле. Верен на многообразната си природа, дизайнерът наскоро завърши нов проект: редизайнът на историческия Palazzo della Mercanzia във Флоренция, който датира от 1337 г. и от 2011 г. е служил като музей на Gucci.

 

Gucci-Garden_florence

 

Наречена като Gucci Garden, нейните три етажа включват бутик, в който се продават дрехи и аксесоари, които не се предлагат в друг магазин, област, в която архивите са реставрирани с изложба, и книжарница.

За да затвърди изтънченото преживяване, главният готвач Масимо Боттура отговаря за Gucci Osteria, където човек може да се възстанови от сетивното “натоварване” с четири степенно меню.

 

Gucci_Osteria_758.0

Творческия директор Алесандро Микеле поздрави пресата:

 “Аз съм изключително щастлив”, каза той. “Това е толкова красиво историческо място; ние се опитахме да му дадем отново чувство за жизненост. Магазинът е по-скоро като базар, концепция, която обичам; Исках да изразя духа на автентичност, жизнена енергия, място, изпълнено с живот, което ви приветства и ви кани. Флоренция е много важно място за “Gucci”, продължи той. “Това е почти митично. Исках да го отпразнувам, но и да разруша този мит! ”

 

gucci-garden-florence-italy-6

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments Yet

Comments are closed