Фото-парфюмите на Pull & Bear

Испанската марка Pull & Bear, известна с чудесните си младежки модни колекции, пусна на пазара колекция парфюми със супер креативен дизайн. Флаконът на новите ухания веднага грабва вниманието, защото наподобява фотоапарат, като капачката силно прилича на обектив.

Линията парфюми на бранда съвсем логично носи названието “Shot” (снимка, кадър – бел.ред.) и включва три различни аромата  – “Green”, “Orange” и “Casual” . Те са вдъхновени от манията на младото поколение да документира чрез снимки ежедневието си и да ги публикува в социалните мрежи.

От Pull & Bear предлагат парфюми както за дамите, така и за мъжете, но уханията са по-скоро унисекс. Ако вашата половинка има афинитет към фотографията, това със сигурност е много подходящ и практичен подарък. Рекламната кампания включва черно-бели снимки на сладураните Amra Cerkezovic и Zuzanna Stankiewicz и красавеца Anders Hayward.

“Orange Shot” включва свежи цитрусови нотки, кехлибар, момина сълза и сандалово дърво. “Green Shot” ухае на свежест и чистота. Долавя се мирис на портокал, флорални букети и благоуханни билки.

“Casual Shot” действа като чувствен афродизиак. Този аромат ни отвежда на пътешествие из Ориента. Ароматът започва с връхни нотки на мандарина и грейпфрут. Композицията е обогатена от водорасли и ароматни растения, а базата на парфюма е фин микс от мускус и дървесни акорди.

Автор: Делица Цонева