Червени електронни технологии в борбата със СПИН

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Apple пусна ново специално лимитирано издание на iPhone, в не какъв да е, а в яркия червен цвят. Мноооого е шик!
Но по-важното е, че това е за една добра кауза.

red-iphone-z
RED Special Edition е телефон с невероятно червено покритие на корпуса и е наистина много горещ. Можете да избирате от iPhone 8 или iPhone 8 Plus и ще можете да си го поръчате от петък – 13 април.

iphone-red-airpods

Познатите ни вече опашки, които се заформят при пускането на всеки нов модел и този път ще са на лице, но от много по-рано, много по-дълги и много по-яростни, защото тази серия е ЛИМИТИРАНА! Ако си купите такъв телефон, освен, че ще държите уникално и модерно стъклено бижу в ръцете си, вие ще подпомогнете Global Fund HIV/AIDS, защото част от постъпленията за всички „червени продукти” на (PRODUCT)RED директно отиват във фонда, който предоставя всякакви програми за тестване, консултиране и превенция, със специален фокус върху елиминирането на предаването на вируса от майките на бебетата им.

iphone-7-red-product-rojo-fotos-13
Червените устройства имат същите технологични характеристики както техните по-скромни съвременници, така че всеки, който е свикнал да работи с iPhone 8 ще може да продължи ежедневната си рутина без смущаващи промени и адаптации – екран Retina HD, процесор A11 Bionic, 64GB and 256GB, и поддръжка на технологии за виртуална реалност.

red-iphone-t
По настоящата концепция Apple се колаборират с RED от 2006 година.
„През последните 11 години Apple са дарили повече от 160 млн. длр., които се равняват на 800 млн. дни, в които се е работило по изследвания и тестове на медикаменти, които ще спасят човешки животи.”, това са думите на Deborah Dugan, изпълнителен директор на (RED).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.