Червеното парти на L’Oreal се превърна в най-стилното събитие в Париж

Оставете в ръцете на L’Oreal Paris да спретнат най-страхотното и секси модно парти! Именно такова бе Red Obsession, което се проведе в края на Седмицата на модата в Париж и събра на едно място най-горещите имена в шоу бизнеса, както и всички бивши, настоящи и бъдещи лица на луксозния козметичен бранд. Поводът за събитието бе Деня на жената, а гостите бяха облечени в червено и черно като комплимент към името и тематиката на L’Oreal, които винаги сме свързвали с червената страст.

b-balti-i-fontana-k-kloss-d-kroes-n-poly-i-shayk

Поканата за вечерта е пристигнала с цяла палета от червени червила, от които поканените са можели да избират за своята визия за партито. Сред гостите са Ева Лпнгория, Карли Клос, Ирина Шейк и настоящия й приятел – актьора Брадли Купър, Изабел Фонтана, Су Джу Парк, Даутцен Крус, Сара Сампайо, Люис Хамилтън, Бианка Белати, както и посланикът на красота за L’Oreal Paris – модната блогърка Кристина Базан.

katlin-aas-natasha-poly-marica-carla-boscono-daria-strokous

franaois-henri-pinault-eva-longoria

ambiance-2

За мен червеното е страст и прелъстяване. Напоследък все по-често експериментирам с цвета. Искам да се чувствам смела и дръзка” – казва Парк по време на партито между позирането пред камерите и работата й като DJ за вечерта. „Това е най-холивудското парти в Париж, на което някога съм присъствала – споделя Ева Лонгория, която пристига в града на светлините само за вечерта между работните си ангажименти, които я държат в Лондон през последния месец – В момента червените червила са абсолютна мания за мен, защото е много по-лесно една жена да се отличи с червено червило, отколкото с подчертан поглед.”

soo-joo-park

franaois-henri-pinault-eva-longoria

bradley-cooper-marc-menesguen

Хубава музика, танци, коктейл, шоколад и червена романтика. Това е всичко, което може да се каже за ексклузивното парти. А вечерта бе още по-специална за двама души, към които бяха обърнати погледите на всички. Брадли Купър и Ирина Шейк изглеждаха наистина зашеметяващо заедно! Очевидно романса между тях продължава с пълна сила и с нетърпение очакваме да видим какво предстои.

a-loreal-1-a-horz