Ярки цветове и атрактивни форми в прическите според Магама

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

С всяка година абитуриентите все повече залагат на различни, интересни и впечатляващи прически, с които да привлекат вниманието върху себе си. Топ коафьорът Вили Боршукова, професионалистите от салон „Магама“ и фризьорите – Ирена Соколова, Ася Бонева, Илиян Николаев, Райна Попова, Денислава Анастасова, Диляна Дачева, Рени Илиева, Александър Иванчев, Деница Русанова – предлагат стилни и екстравагантни предложения за нежни, и в същото време, приковаващи погледа фризури. Атрактивните прически те показаха по време на коафьорския спектакъл по повод премиерата на новата боя за коса „Кадиффе“ (Kadiffe).

21_Pricheski balove_MAGAMA

Актуални са прическите, в които има разцъфнали цветя, релефен кок с допълнителни перли и обемен кок с асиметрия в предната част. Авангардните конструкции в прическите са изработени от коса, допълнителни елементи и множество перли. Интересна е и прическата с шапка от коса, създадена специално от Вили Боршукова.

9_Pricheski balove_MAGAMA

5_Pricheski balove_MAGAMA

1_Pricheski balove_MAGAMA
Класическа за бала е визията тип принцеса, с много падащи къдрици и задължителната тиара, както и обемният кралски кок. Интересно решение са дългите къдрици като водопад и ефектен релефен кок, допълнен с пера или бели перли.

8_Pricheski balove_MAGAMA

6_Pricheski balove_MAGAMA

14_Pricheski balove_MAGAMA

11_Pricheski balove_MAGAMA

За по-екстравагантите момичета фризьорите предлагат атрактивни допълнителни конструкции от коси, вдигнати нагоре с огромен обем в русо и неоново синьо, и с плетеници от неонови конци.

22_Pricheski balove_MAGAMA
За дамите, които не спират да експериментират, могат освен атрактивните конструкции, постигнати с множество допълнителни елементи като тел, въжета и малки възелчета да използват атрактивния и тази година цветен канекалон за постигането на обемни плитки и прически в цветовете на дъгата. Това е лесен начин да имате ефектна прическа за бала без да се нуждаете от предварително оцветяване на косата.

12_Pricheski balove_MAGAMA
Не забравяйте че тази година абсолютният хит, както в косите, така и в грима, ще са брокатите и всичко, което има блясък. Екстравагантни прически с брокат в различни ярки цветове са еднакво подходящи, както за официални вечери, така и за парти визия.

18_Pricheski balove_MAGAMA
Какъвто и да е вашият избор за вечерта, предварителната консултация и изпълнението на прическите от професионалист ще гарантират не само незабравима визия, но и са гаранция за незабравимо и безпроблемно парти!

17_Pricheski balove_MAGAMA

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.