Регистрирайте се за нашия бюлетин.

 

Име *

 

E-mail *


REMIX second hand показа другото лице на дрехите
март 16, 2012

В последно време все по-бързо развиващата се винтидж и секънд хенд философия на запада, е силно осезаема и у нас. Секънд хенд пазарът се превръща в културен модел и страст за много хора. Тръпката да познаеш твоята дреха, да я възродиш и покажеш в нова светлина, ти носи усещане за неповторимост и скрито задоволство.

Наскоро отворилият врати магазин REMIX SECOND HAND, дава точно тази различна шопинг алтернатива на всеки оценил предимствата на дрехите втора употреба. REUSE REDUCE REMIX е изцяло нова и различна концепция, с която брандът стартира и внася нов смисъл в представата за бранша. В REMIX всяка дреха удължава живота си, получавайки втори шанс да разкрие уникалното си послание.

Селекциите съчетават уличен, романтичен, практичен, удобен и артистичен стил, всички те обединени от пулса на града. Всяка находка е специално подбрана с нужното внимание и желание, за да успее да посрещне и най-високите очаквания.

Ако природата ходеше на шопинг, със сигурност REMIX щеше да е нейното място. Всеки детайл от интериора на магазина е в синхрон с природата. Цялостната политика на секънд хенд лейбъла се уповава на идеята за повторна употреба и рециклиране. Възраждането на дрехите и удължаването на живота им, спестява поне малко химикали и отрови на планетата.

Магазинът се намира на бул. Княз Александър Дондуков 135, София.

ТУК може да посетите oнлайн магазина Remix.bg!!!

, , , , , ,
Коментари (3):
1.
антония
5:47 am

Посетих магазина , страхотен е. Кога ще откриете магазин и в Бургас?

2.
admin
6:02 am

За съжаление за момента не можем да ви дадем такава информация:)

3.
Ани
11:38 am

Редовно посещавам магазина,страхотен е и се радвам ,че го има:)Препоръчвам го на всички мои познати и приятели.Успех Ви желая
Напиши коментар
Полетата отбелязани със * са задължителни!
Име *
E-mail *
Уеб сайт
Текст: *