Регистрирайте се за нашия бюлетин.

 

Име *

 

E-mail *


Жени Калканджиева отпразнува рождения си ден в стил омбре!
февруари 25, 2013

Жени Калканджиева отпразнува рождения си ден в „омбре“ стил. Специално за празника, на 20 февруари в уютната атмосфера на президентския апартамент на Кемпински Хотел Зографски, Жени промени прическата си в актуалния стил „омбре“ . За целта фризьорката Фифи използва новата боя за коса Preference Wild Ombres на L’Oreal Paris, предназначена и за домашна употреба.

Световната тенденция при този тип прически се характеризира с плавното преливане на цветовете на косата от по-тъмно към по-светло с ефект „целуната от слънцето“.

Новият продукт Preference Wild Ombres на L’Oreal Paris предлага възможността за постигане на „омбре“ у дома, като комплектът идва с иновативна експертна четка за по-лесно и прецизно нанасяне. Боята вече е налична на пазара в три варианта – за тъмна, кестенява и светла коса.

В компанията на журналисти и известни личности, Жени и фризьорката Фифи показаха колко бързо и лесно се постига така хитовия ефект в домашни условия. Двете дами се справиха чудесно и само след минути Жени бе преобразена с нова прическа и предизвика възторжените овации на всички присъстващи. Специално за празника, шеф сладкарят Ради Стамболов изненада рожденничката със специална торта също в „омбре“ стил.

, , , , , , , , , , , ,Напиши коментар
Полетата отбелязани със * са задължителни!
Име *
E-mail *
Уеб сайт
Текст: *