Амбър Хърд се “удави” в собственото си морско царство

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Холивудските звезди имат невероятната способност да орезилят божествените творения, излезли изпод пръстите на великите творци на нашето време. Такъв е и случаят с роклята на Амбър Хърд с етикет Valentino, която актрисата носеше по време на световната премиера на последния й филм “Aquaman” в Cineworld, Лондон na 26-ти ноември.


Идеята ни е ясна – роклята и подбраните към нея аксесоари са тематични, килимът по който минават актьорите – също – не червен, син беше. Амбър, като главната фигура от лентата – Meru, кралицата на подводния свят, трябваше да изпъкне и да зашемети фотографите, но това ли беше най-правилният избор?


Всъщност роклята е прекрасна – с фантастична кройка, разкошна материя и изящни морски цветове. Шапка и обувки, дело на Brian Atwood – по отделно – красиви. Но общият завършек на тази комбинация е някак… неприятен.

Жалко за аксесоарите с винтидж определение, носещи времето от 1850-та и зелената haute couture плувна шапка, които изпълниха феноменално ролята си да привличат погледите и да остават хората с отворена уста.


Просто можем да ”поздравим” Карла Уелч, стилистката на 32-годишната Амбър, за (добре) свършената й работа.
Лентата тръгва по кината в средата на декември.

Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.