Антония Петрова-Батинкова роди прекрасен син и го нарече с прелестното име Благовест

Имаме голямото удоволствие да ви съобщим, че една от най-известните, интересни и любими светски двойки се превърна в тройка – носителката на титлата Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова и съпругът й Ивайло Батинков станаха родители на син. Моделката стана майка за първи път и то точно навръх именния си ден.17 е съдбоносно число за семейството, защото те се запознават на 17 март 2018 година, а на 17 юни Менделсон засвири за двойката и те се врекоха един на друг.Самата Антония не веднъж е демонстрирала високата си лична оценка и множеството поводи и причини за гордост. Поредната дойде с раждането на първородния й син, на когото тя даде живот в ураган от болка и преливащи емоции – по съвсем естествен и болезнен начин. А колкото и да е нормален този естествен биологичен процес, в днешно време, особено в България, масово се практикува раждането с цезарово сечение с цел да се избегне болката и множеството мъки за майката, въпреки че повечето от родилките не осъзнават сериозните последствия от подобен род раждане и какво предстои след това, както за самите тях, така и за бебенцата им.На 17 януари – Антонов ден, моят личен празник, със съпругът ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни – първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо, раждането на живот по естествен начин! Нормалното раждане стана възможно благодарение на нашият ангел, д-р Анна Чорбова, завеждащ отделение, която освен уникален професионалист е и прекрасен човек!

Със съпругът ми, който беше неотлъчно до мен по време на раждането и ме подкрепяше безприкословно, изказваме сърдечни благодарности, към целия екип на болница “Вита” за професионалната помощ и специално внимание на д-р Георги Симеонов, анестезиолог, както и на акушерките: Бойка Димитрова, Надя Първанова и д-р Илиева. Честитим професионалният празник – Бабин ден, на всички, които помагат да се дари живот и апелирам: Нека да раждаме децата си естествено! Природата го е измислила съвършено, а и всичко е възможно и се случва по най-добрия начин, когато се довериш на правилните специалисти. Пожелавам на всеки това най-велико щастие! Бог ни благослови, с Блага Вест – Благовест, нека Св. Антоний го закриля!


 

Първоначално новината бе съобщена от майката на Антония в социалната мрежа Facebook.


 

Екипът на eModno.com поднася своите поздрави и искрени пожелания за здраве, прекрасно детство и достоен живот на малкия Благовест!


Редактор: Марина Делева