Слънцезащитните продукти Australian Gold – целувката на лятото

Australian Gold са марка слънцезащитни продукти, които провокираха любопитството ни и с много желание се гмурнаха в шеметните горещи дни, за да тестваме 5 техни продукта. Впечатленията ни ще споделим сега, защото днешното ревю е посветено на слънчевите целувки на лятото, които ухаят на прекрасните Australian Gold.

DSC_5432

Най-напред представяме Australian Gold Лосион 50 фактор, защото винаги започваме с най-силната защита, преди кожата ни да е привикнала към лъчите на слънцето. Той предпазва от вредните UVA/UVB лъчи и доставя на кожата ни изключителен аромат. Ето какво споделя за него Надя:

аустралиан

“Аз съм с много светла кожа с лунички, която трудно почернява. Винаги използвам висока защина и не се излагам продължително време на слънце.  За първата ми среща с лятното слънце, реших да тествам продукта и останах много доволна. Лосионът е с плътна консистенция, но не мазен, бързо попива и остава приятно усещане за хидратирана кожа. Използвах продукта и за лицето си.  Резултатът: Чувствах се комфортно през целия ден, наслаждавах се на слънцето и цветята в градината ми, докато кожата ми беше защитена и хидратирана.”

DSC_5436

След като изпробвахме фактор 50, започнахме да използваме и фактор 30, който поддържа тена на кожата и също бронзира. За него ни разказва Цвети:

“Когато започнах да използвам Australian Gold лосион с мигновен бронзат фактор 30, се учудих колко хубав аромат има и как наистина подхрани кожата ми. За минута тенът ми засия и наистина изглеждах с лек загар. Ще ползвам фактор 30 до края на летния сезон, за да поддържам тена си и все пак да се предпазвам от вредните лъчи на слънцето. Препоръчвам го за дами, които вече имат лек тен.”

DSC_5435

DSC_5453

Петя ни разказа какво мисли за другите две предложения на марката – Сухо олио-спрей ускорител за бърз тен SPF 0, както и Слънцезащитен спрей-гел с мигновен бронзант SPF 10:

„Препоръчвам лосиона ускорител, както и слънцезащитния спрей-гел с мигновен бронзант за кожи, които вече са придобили загар, защото те не предпазват от слънцето, както останалите продукти, но за сметка на това създават разкошен тен на кожата! Харесах аромата и на двата продукта и мисля, че се допълват чудесно в грижата за потъмнялата кожа. Хидратират много добре кожата, което е много важно условие, когато излагаме кожата си на слънце, което я изсушава.“

DSC_5437

В ревюто си няма да пропуснем да споменем и любимия ни продукт на марката – Australian Gold Хидратиращ лосион за след слънчеви бани за удължаване на тена. Този лосион е истинско чудо, защото мигновено спира изсушаването на кожата, като „заключва“ тена, предпазвайки от белене. Влюбихме се в прекрасния аромат, както и в нежната и лека текстура. Много хора подценяват грижата за след слънце, но за нас тя е задължително условие за здрава кожа и красив тен. Продуктът съдържа витамин Е, пантенол и алое вера, а количеството му е подходящо за използване от цялото семейство.

DSC_5463

Надяваме се, че ревюто ни ви е харесало, защото се опитваме да тестваме най-интересните продукти, за да споделим впечатленията си с вас. Радвайте се на слънцето и не пропускайте следващата ни статия, която ще е посветена на специална серия грижа за коса.