COCOSOLIS Suntan & Body Oil Cacao – ухание на лято

COCOSOLIS много бързо се превърнаха в наша любима марка масла за лятото, защото подхранват кожата и й помагат да получи перфектния загар, от който има нужда, за да изглежда бляскава. Днес ви представяме нашето ревю за COCOSOLIS Suntan & Body Oil Cacao.

цоцо

Първото нещо, което ни направи впечатление, е побъркващото ухание на шоколад. Всеки път, когато си нанесем от олиото, ни се дояждаше шоколад, сладолед, кокос, нещо сладко и изкусително. Няма да преувеличим, ако кажем, че олиото събужда най-големите ни страсти, защото с него се чувстваме горещи и секси.

DSC_8385

Това, което ни хареса в текстурата на COCOSOLIS Suntan & Body Oil Cacao, е, че не е прекалено мазно и не оставя петна по банските и плажния ни шал. Олиото попива сравнително бързо в кожата, а ароматът му остава дълго време след нанасянето. Ние го използваме и за след излагане на слънце, защото вярваме, че олиото запазва тена ни по-дълго, тъй като подхранва кожата в дълбочина. Определено почерняхме по-бързо, но ви съветваме, когато използвате олиото, винаги да го съчетавате с друг слънцезащитен продукт, тъй като то няма фактор и привлича лъчите на слънцето.

coco

COCOSOLIS Suntan & Body Oil Cacao може да си купите от тук, а за повече информация – разгледайте в официалния сайт на марката.

Автор и снимки: Цветана Бонева