Dakota Johnson очаква първото си дете от Chris Martin

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Последните новини ‘крещят’, че чаровницата е бременна с детето на нейния приятел и певец Chris Martin


johnson-martin-1-2000-1920x1280


TMZ съобщава, че таткото е дал парти по случай пола на бебето в дома си. Докато двойката се стара това да изглежда така, сякаш дават парти за бебето на някой приятел, голяма част от гостите бяха извести персони, включващи родителите на Dakota – Melanie Griffith и Don Johnson, както и Julia Roberts и Sean Penn. А в небето цяла връзка сини балони прокараха тънката нишка на съмнението, която ни отведе до мисълта, че полът на бебчето е мъжки.

Друга версия твърди, че балоните в дома на фронтмена на група Coldplay, освен сини, са били и розови. И в този момент идеята за истинността на новината се пропука рязко.

splash-martin-1
А в къщата на рока, вероятно се е празнувал не бебешки рожден ден, а този на самата предполагаема майка, който бе на 4-ти октомври. Двойката скоро отпразнува и своята първа годишнина. Слуховете за техните взаимоотношения тръгнаха някъде от средата на 2017, когато Chris и Dakota бяха забелязани заедно да похапват суши в LA и оттогава нещата станаха сериозни. Двамата дори бяха забелязвани на публични срещи с други двойки това лято, като например тази с Aaron Paul съпругата му Lauren.


 

1
И в последния брой на Tatler, cover story се падна именно на Dakota, която най-накрая счупи мълчанието, относно връзката си, като каза: „Няма да говоря за това, но съм много щастлива.”

2


Близки до двойката, а и някой клюкари коментираха: „Chris живее в Малибу и изглежда, че Dakota обича да се мотае там. Понякога хапват навън с приятели, но със сигурност предпочитат да организират партита и вечери у дома. Ходят заедно на плаж и дълги разходки из квартала.” Това са все показатели за едни спокойни и хармонични взаимоотношения и сериозни намерения за спокоен и съвместен живот.


Преди това 41-годишният Chris Martin е бил женен за друга разкошна актриса – Gwyneth Paltrow и то цели 10 години преди раздялата им през 2014.

dt.common.streams.StreamServer

 

След това певецът започна връзка с Annabelle Wallis през 2015. Paltrow и Martin споделят родителството над 14-годишната Apple и 12-годишния Moses. А Dakota споделяше интимност с модела/рокер Matthew Hitt.

did-dakota-johnson-get-back-together-with-matthew-hitt-03

Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.