DKNY: Мода в ритъма на Ню Йорк

Седмицата на модата в Ню Йорк започна, затова с бързи крачки ви пренасяме в неповторимото настроение на космополитния град с рекламната кампания на DKNY. Усещането за колорит и динамика е уловено перфектно от фотографа Patrick Demarchelier.

Чаровната принцеса в тази модерна градска приказка е топмоделът Cara Delevingne. Със своето свежо и непринудено излъчване тя чудесно кореспондира със средата, носейки ефектните облекла и аксесоари от пролетно-лятната колекция на DKNY за 2013 година.

Спортен шик, комфорт и много интензивни цветове властват с пълна сила в младежката линия на Дона Каран. През този сезон дизайнерката е заложила на ярка палитра и милитъри щампи, с които трудно ще останете незабелязани.

Слънчево жълто,  тюркоазено синьо, алено червено и тревно зелено грабват вниманието под формата на ризи, суичъри, шушлякови якета, лежерни рокли с различни дължини и атрактивни аксесоари. За по-елегантните натури Дона Каран е подготвила стилни бели сетове, които контрастират с цветната градска атмосфера.

Потопете се в ритъма на града с разкошните кадри от кампанията на DKNY!

Автор: Делица Цонева