eMODNO “обсебване” с Веси Бонева

Музикалните проекти на Веси Бонева винаги са заредени с изключителна доза креативност и това особено силно си проличава в стайлинга на младата изпълнителка. За пореден път талантливата дама ни очарова с интересни модни решения във видеото към песента „Обсебен си“.

Сребърна оригами рокля, бяло майо с усещане за космо аватар, суичър с прозрачни детайли и още много приковаващи погледа облекла и аксесоари са фокусната точка в новия клип на Веси Бонева

За неповторимите модели на певицата и нейните танцьорки се погрижи дизайнерският екип на „Prototype 23 – Fashion Creative Crew“, a бижутата са дело на младия дизайнер Виктор Павлов.

„Веси дойде при нас с идеята да създадем дрехи, хем много бунтарски, хем да има нежни елементи. Искаше видеото й да има динамика и да пресъздаде преминаването от подредената естетика на модните списания до революционния хаус и облаците цветове. Търсеше леко спейс усещане, в същото време част от хореографията е инспирирана от позите във Вог, съответно и дрехите трябваше да са такива“ – обясняват момичетата от модния екип.

Песента „Обсебен си“ с участието на “Goodslav” тръгна по музикалните канали от вчера – 16ти април, на връх рождения ден на Веси Бонева, който бе отпразнуван същата вечер с промоцията на видеото в клуб „Ялта“.

Очакванията за новия сингъл са огромни, защото още с работната си версия парчето успя толкова да впечатли организаторите на софийското издание на световния феномен „Фестивал на цветовете”, че те поканиха Vessy Boneva за лице на събитието.

Фото: Атакан Узун