eModno резюме: звездите и бялата рокля

Тази седмица проследихме звездния стил, за да отсеем най-красивите бели рокли, с които известните дами се облякоха. Бялото е харизматичен цвят, който замества отлично класическото и вече банално черно. Забелязахме, че светлите тонове привличат вниманието по един фин и много по-деликатен начин, затова им гласуваме пълно доверие!

white-lace-dresses

Свързваме бялото със сватбения ден, но истината е, че белият цвят е много по-специален. Редица дизайнери го използват в колекциите си, защото той е лек и ефирен, но и някак експериментаторски, съчетан с правилните аксесоари.

eun-jeong-hong-spring2009

Бялото е предизвикателство за сетивата, то напомня за лятото, но и се свързва с артистичния дух. Влюбихме се в стилните визии на известните дами, които са заложили именно на него. Дантелата, окъпана в този светъл тон, придобива ангелски черти. Дори правата дълга рокля става по-женствена и нежна.

See-how-33-Celebrities-Style-Up-Little-White-Dress-LWD

Summer-Fashion-Trend-All-White-Dresses

Харесахме особено много визиите на Ева Лонгория и Дженифър Лопез, които са заложили на бяла рокля с дължина до коленете. Тези латино богини знаят много добре как да подчертаят женствеността си, без да прекаляват с дръзък секспасил.

celebrity-style-white-dress-2

Бялото ни учи, че предизвикателният външен вид може да се постигне с лекота и деликатност. То е нежно, ефирно, и ни зарежда с позитивна емоция. Бялото е платно, върху което можем да нарисуваме всичко. Бъдете дръзки! Съчетайте го красиво!